SZEF KUCHNI
Dodane Wtorek, 06 Lutego 2018, 7:56:00, ID ogłoszenia: 7302Opis ogłoszenia SZEF KUCHNI
W związku z dynamicznym rozwojem firma Compass Group Poland zajmująca się żywieniem zbiorowym poszukuje:
SZEFA KUCHNI
do nowej restauracji pracowniczej w Sosnowcu (na terenie firmy Bitron)
Oferujemy:
•możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie
•przyjazną atmosferę pracy
•stabilne zatrudnienie w ogólnopolskiej firmie
•pakiet benefitów - opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, karty sportowe
•profesjonalne szkolenia
•system bonusowy powiązany z osiąganymi wynikami
•bezpłatne posiłki pracownicze
Opis stanowiska:
• przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
• organizowanie pracy na kuchni, zarządzanie zespołem
•dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw
•rozwój własnych umiejętności i kompetencji
Wymagania:
• praktyka w zawodzie przygotowująca do pracy na danym stanowisku
• umiejętność pracy na recepturach
•otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność
•bardzo dobra organizacja pracy
•praktyczna znajomość HACCP
•aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Praca w wymiarze pełnego etatu od poniedziałku do piątku - wolne wieczory, weekendy
Prosimy osoby zainteresowane o przesyłanie CV na mail: praca@compass-group.pl lub kontakt tel. 797 023 884 wraz z klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm.”
Opis ogłoszenia - SZEF KUCHNI
W związku z dynamicznym rozwojem firma Compass Group Poland zajmująca się żywieniem zbiorowym poszukuje:
SZEFA KUCHNI
do nowej restauracji pracowniczej w Sosnowcu (na terenie firmy Bitron)
Oferujemy:
•możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie
•przyjazną atmosferę pracy
•stabilne zatrudnienie w ogólnopolskiej firmie
•pakiet benefitów - opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, karty sportowe
•profesjonalne szkolenia
•system bonusowy powiązany z osiąganymi wynikami
•bezpłatne posiłki pracownicze
Opis stanowiska:
• przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
• organizowanie pracy na kuchni, zarządzanie zespołem
•dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw
•rozwój własnych umiejętności i kompetencji
Wymagania:
• praktyka w zawodzie przygotowująca do pracy na danym stanowisku
• umiejętność pracy na recepturach
•otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność
•bardzo dobra organizacja pracy
•praktyczna znajomość HACCP
•aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Praca w wymiarze pełnego etatu od poniedziałku do piątku - wolne wieczory, weekendy
Prosimy osoby zainteresowane o przesyłanie CV na mail: praca@compass-group.pl lub kontakt tel. 797 023 884 wraz z klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm.”