A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/system/cache/ci_session00bc84f3cd96639e7f60a141cc2c0846d39785cb): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/system/cache)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/sosnowieclokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

kierownik sali Francja - Sosnowiec

kierownik sali Francja

Dodane Poniedziałek, 24 Kwietnia 2017, 10:42:16, ID ogłoszenia: 4953
Do negocjacji
kierownik sali Francja
Wyświetleń: 313

Opis ogłoszenia kierownik sali Francja

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego

Obowiązki:

- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem

Oferujemy:

- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem

Opis ogłoszenia - kierownik sali Francja

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego

Obowiązki:

- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem

Oferujemy:

- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem